سبد خرید
6

غافلگیری بزرگ اپل برای عکاسان

غافلگیری بزرگ اپل برای عکاسان
 غافلگیری بزرگ اپل برای عکاسان ، مینگ چی کو، تحلیل‌گر مشهور اپل، پیش‌بینی‌هایی درباره دوربین گوشی‌های آیفون ۱۵ و ۱۶ ارائه کرده است ، سراسر وب پر است از گمانه‌زنی‌ها درباره آیفون ۱۵. آخرین اطلاعات درز کرده حاکی از آن است که دوربین پریسکوپ بالاخره در خط تولید آیفون‌های پریمیوم اپل استفاده می‌شود.

غافلگیری بزرگ اپل برای عکاسان

به گفته مینگ چی کو، تحلیلگر مشهور اپل، دوربین پریسکوپ تنها برای یکی از مدل‌ها استفاده می‌شود: آیفون ۱۵ و ۱۶ اولترا

البته برای بسیاری از صاحب‌نظران صنعت فناوری، خبر تعجب‌آوری است، چرا که قبلا انتظار می‌رفت هر دو مدل آیفون ۱۶ دارای دوربین پریسکوپ باشند. لنز پریسکوپ، که امکان زوم اپتیکال طولانی‌تری را فراهم می‌کند، بازی‌گردانی برای عکاسی با دوربین‌های هوشمند است.

غافلگیری بزرگ اپل برای عکاسان

در مورد تامین‌کننده لنز‌های پریسکوپ، کو پیش‌بینی می‌کند که اپل به جای سامسونگ به تامین‌کنندگان جایگزینی مانند لارگان و جنیوس روی خواهد آورد. انتخاب آیفون ۱۵ اولترا به عنوان گیرنده انحصاری دوربین پریسکوپ ممکن است بر پیش‌بینی درآمد شرکت‌های ارائه‌دهنده لنز تاثیر بگذارد، اما دلیل این تصمیم چندان مشخص نیست.

لازم به ذکر است که نام آیفون ۱۵ اولترا، پیش‌فرض ما است، وگرنه ممکن است نام‌گذاری اپل در آینده چیز متفاوتی باشد. اطلاعات فاش شده، حاکی از آن است که آیفون ۱۵ دارای بدنه‌ای گرد خواهد بود، که تغییر بزرگی برای خط تولید آیفون محسوب می‌شود؛ چرا که مدت‌ها است آیفون طراحیش را به‌روز نکرده است. جدا از تغییرات طراحی، جدیدترین آیفون‌ها دارای پورت یواس‌بی تایپ سی خواهند بود.

جریان سیب شرکت اپل بیشتر با دو استیو که بنیان‌گذاران اصلی آن بودند، شناخته می‌شود. اما شاید اگر نفر سومی به این گروه دوستی وارد نمی‌شد، امروز نسخه‌های محبوبی مانند آیفون و آی‌پد وجود نداشتند.

در تاریخچه اپل، قطعا باید به حضور کوتاه‌مدت اما تأثیرگذار رونالد وین اشاره کنیم. داستان از این قرار بود که جابز توانست دوست خود، رونالد را متقاعد کند تا 10 درصد از سهام برند اپل را در اختیار بگیرد که این حرکت در سرگذشت اپل، نقطه عطفی بود، چراکه در سازوکار تولیدات آن تأثیرات مثبتی بر جای گذاشت.

رونالد وین 12 روز بعد، از تصمیم خود منصرف شد و سهام خود را تنها به قیمت 500 دلار واگذار کرد، غافل از اینکه کمتر از 50 سال بعد، برند اپل به هولدینگی تبدیل خواهد شد که ارزش آن به بیش از 72 میلیارد دلار می‌رسد.

دوستی و همکاری جابز و وزنیاک، سرآغاز همکاری‌هایی شد که این دو جوان را به سمت طراحی و ساخت اولین نمونه‌های رایانه‌ای کشاند. فرد مبتکر و سازنده اپل، وزنیاک بود که اولین نمونه کامپیوتر این برند را ساخت، کامپیوتری که با داشتن یک صفحه کلید شبیه ماشین‌تحریر و امکان اتصال به یک تلویزیون معمولی اولین قدم‌های برند اپل به سوی نمونه‌های پیشرفته‌تر اپلI و اپلII محسوب می‌شد.

وزنیاک در مصاحبه‌ای که در سال 2006 با NPR (رادیوی عمومی ملی) داشت. درباره این نمونه‌های اولیه اینطور توضیح داد: زمانی که من اپلI را ساختم، اولیه نمونه کامپیوتری بود که نشان می‌داد یک کامپیوتر باید مانند ماشین‌تحریر، صفحه کلید داشته و مانند تلویزیون یک صفحه‌نمایش نیز داشته باشد.

من در آن زمان به دنبال این نبودم که یک مسیر جدید را به جهانیان نشان دهم، بلکه طراحی و تولید رایانه‌های اولیه اپل تنها برای این بود که به اطرافیانم نشان دهم می‌توانند باهوش و خلاق بوده و به هوش خود مباهات کنند.

استیو وزنیاک داستان اپل، به رغم طراحی و ساختن اولین نمونه‌های کامپیوترهای اپل، فرد خجالتی بود و اینطور احساس می‌کرد که خلاقیت و سازندگی او در مقابل تکنولوژی‌های هم‌عصرش چیز زیادی برای عرضه ندارد، اما رفاقت با جابز باعث شد که اپلI به شدن مورد تحسین آنها، خصوصا جابز قرار بگیرد.

غافلگیری بزرگ اپل برای عکاسان

 

به طوری که این دو دوست و همراه، تصمیم گرفتند به طور رسمی کمپانی خود را راه‌اندازی کنند و برای این کار نیز تنها داشته‌های ارزشمندشان را فروختند، جابز ماشین فولکس واگن خود را فروخت و وزنیاک نیز ماشین‌حساب HP خود را به فروش رساند و سرانجام یکی از بزرگ‌ترین نام‌های تجاری جهان، در 1 آوریل 1976 توسط سه بنیان‌گذار خود، استیو جابز، استیو وزنیاک و رونالد وین به نام Apple Computer Inc به طور رسمی راه‌اندازی شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان